کتابهاي ممنوعه


خواندن کتاب ميتواند بسيار لذت بخش باشد مخصوصا خواندن کتاب که ممنوع شده است! چون آدمي به سوي چيزي جذب ميشود که از آن منع شده است.


کتاب‌هاي ممنوعه، کتاب‌هايي هستند که به دلايل مختلف، از جمله سياسي، مذهبي، اخلاقي يا اجتماعي، توسط دولت‌ها، سازمان‌هاي مذهبي يا ساير نهادهاي قدرتمند، از انتشار يا توزيع منع شده‌اند. اين کتاب‌ها ممکن است حاوي مطالبي باشند که تهديدي براي نظم موجود تلقي مي‌شوند، يا ممکن است به سادگي با ارزش‌ها و باورهاي حاکم در تضاد باشند.


دلايل مختلفي براي ممنوعيت کتاب‌ها وجود دارد. برخي از دلايل رايج عبارتند از:


سياسي: کتاب‌هايي که تهديدي براي نظم سياسي موجود تلقي مي‌شوند، ممکن است ممنوع شوند. به عنوان مثال، کتاب‌هايي که از انقلاب يا کودتا حمايت مي‌کنند، ممکن است ممنوع شوند.


مذهبي: کتاب‌هايي که با ارزش‌ها و باورهاي مذهبي حاکم در تضاد هستند، ممکن است ممنوع شوند. به عنوان مثال، کتاب‌هايي که از الحاد يا کفر حمايت مي‌کنند، ممکن است ممنوع شوند.


اخلاقي: کتاب‌هايي که حاوي مطالبي هستند که غيراخلاقي يا زيان‌بار تلقي مي‌شوند، ممکن است ممنوع شوند. به عنوان مثال، کتاب‌هايي که حاوي وگرافي يا خشونت هستند، ممکن است ممنوع شوند.


اجتماعي: کتاب‌هايي که تهديدي براي نظم اجتماعي موجود تلقي مي‌شوند، ممکن است ممنوع شوند. به عنوان مثال، کتاب‌هايي که از مواد مخدر يا جنايت حمايت مي‌کنند، ممکن است ممنوع شوند.


ممنوعيت کتاب‌ها مي‌تواند پيامدهاي منفي زيادي داشته باشد. اين امر مي‌تواند منجر به سانسور اطلاعات و محدود کردن آزادي بيان شود. همچنين مي‌تواند باعث شود که افراد از خواندن کتاب‌هايي که مي‌توانند براي آنها مفيد يا مهم باشند، باز بمانند.


در سال‌هاي اخير، تلاش‌هايي براي مقابله با ممنوعيت کتاب‌ها صورت گرفته است. برخي از کشورها قوانيني را تصويب کرده‌اند که آزادي بيان را تضمين مي‌کند. همچنين، سازمان‌هاي بين‌المللي مانند يونسکو در حال تلاش براي حمايت از آزادي بيان و دسترسي به اطلاعات هستند.


ليست کتابهاي ممنوعه


معرفي 20 کتاب الکترونيک ممنوعه و خطرناک + دانلود



  1. انسان خداگونه

  2. پرتغال کوکي آنتوني برجس

  3. پرواز بر فراز آشيانه فاخته (اين رمان در ايران به نام ديوانه از قفس پريد معروف است)

  4. دايي جان ناپلئون

  5. در غرب خبري نيست

  6. دکتر ژيواگو

  7. دنياي قشنگ نو

  8. دو قرن سکوت

  9. رستاخيز مردگان (کتاب زبان اصلي همراه با تمامي تصاوير + ترجمه فارسي)

  10. رمز داوينچي (داوينچي کد)

  11. سال بلوا عباس معروفي

  12. سلاخ خانه شماره 5

  13. سنگ صبور صادق چوبک

  14. فارنهايت 451

  15. کليد گمشده حضرت سليمان (کليد کوچکتر سليمان)

  16. کيمياگر پائولو کوئيلو

  17. ماشاالله خان در بارگاه هارون الرشيد

  18. مزرعه حيوانات

  19. مسخ (فرانس کافکا)

  20. ناطور دشت


کتاب هاي ممنوعه خطرناک


حال به معرفي يکي از کتابهاي ممنوعه ميپردازيم:


کتاب انسان خداگونه


تاريخ مختصر آينده نوشته يووال نوح هراري، تاريخدان و استاد دانشگاه اسرائيلي است که در سال 2015 به زبان عبري در اسرائيل و در سال 2016 به زبان انگليسي منتشر شد.


 


اين کتاب، که دنباله‌اي بر کتاب انسان خردمند: تاريخ مختصر بشر است، به بررسي آينده انسان مي‌پردازد. هراري استدلال مي‌کند که انسان‌ها در قرن 21 کوشش مي‌کنند تا بتوانند به شادي، جاودانگي و قدرت خداگونه دست پيدا کنند. و در سرتاسر کتاب هراري با توجه به وقايع گذشته و حال سعي مي‌کند شيوه? رسيدن انسان به اين خواسته‌ها را پيش‌بيني کند.


 


کتاب انسان خداگونه به سه بخش تقسيم شده است:


بخش اول: ابر انسان


در اين بخش، هراري به بررسي تلاش انسان براي دستيابي به شادي مي‌پردازد. او استدلال مي‌کند که انسان‌ها در حال حاضر از لحاظ جسمي و رواني شادتر از هر زمان ديگري در تاريخ هستند. اما اين شادي هنوز کامل نيست و انسان‌ها به دنبال راه‌هايي براي بهبود آن هستند. هراري معتقد است که انسان‌ها در آينده با استفاده از فناوري‌هاي جديد، مانند هوش مصنوعي و مهندسي ژنتيک، به شادي کامل دست پيدا خواهند کرد.


بخش دوم: جاودانگي


در اين بخش، هراري به بررسي تلاش انسان براي دستيابي به جاودانگي مي‌پردازد. او استدلال مي‌کند که انسان‌ها هميشه به دنبال راه‌هايي براي فرار از مرگ بوده‌اند. در گذشته، انسان‌ها به مذهب و فلسفه روي مي‌آوردند تا به مفهوم مرگ پاسخ دهند. اما در حال حاضر، انسان‌ها با استفاده از فناوري‌هاي جديد، مانند مهندسي پزشکي و پزشکي بازساختي، به دنبال راه‌هايي براي دستيابي به جاودانگي جسماني هستند. هراري معتقد است که انسان‌ها در آينده با استفاده از اين فناوري‌ها، قادر خواهند بود تا به جاودانگي دست پيدا کنند.


بخش سوم: قدرت خداگونه


در اين بخش، هراري به بررسي تلاش انسان براي دستيابي به قدرت خداگونه مي‌پردازد. او استدلال مي‌کند که انسان‌ها در حال حاضر قدرتي بيش از هر زمان ديگري در تاريخ دارند. انسان‌ها قادر هستند تا دنيا را به شيوه‌اي که مي‌خواهند تغيير دهند. اما اين قدرت هنوز کامل نيست و انسان‌ها به دنبال راه‌هايي براي افزايش آن هستند. هراري معتقد است که انسان‌ها در آينده با استفاده از فناوري‌هاي جديد، مانند هوش مصنوعي و مهندسي ژنتيک، به قدرت خداگونه دست پيدا خواهند کرد.


کتاب انسان خداگونه با استقبال گسترده‌اي از سوي منتقدان و مخاطبان روبرو شد. اين کتاب در فهرست پرفروش‌ترين کتاب‌هاي نيويورک تايمز قرار گرفت و به بيش از 60 زبان ترجمه شد.


برخي از منتقدان، کتاب انسان خداگونه را به دليل ديدگاه‌هاي گزاف و آينده‌نگري‌هاي غيرقابل‌تأييدش مورد انتقاد قرار داده‌اند. اما برخي ديگر از منتقدان، اين کتاب را به دليل ايده‌هاي جديد و بحث‌برانگيزش ستوده‌اند.


کتاب انسان خداگونه، کتابي چالش‌برانگيز و بحث‌برانگيز است که مي‌تواند به خوانندگان کمک کند تا درباره‌ي آينده‌ي انسان و جايگاه او در جهان فکر کنند.

کتابهاي ابن سينا

کتابهاي شيخ بهايي

کتابهاي ممنوعه خطرناک

کتاب چشم طلايي

کتابهاي گنج يابي

کتابهاي ميرداماد کبير

انسان‌ها ,انسان ,کتاب ,کتاب‌هايي ,ممکن ,ممنوع ,ممنوع شوند ,کتاب انسان ,عنوان مثال، ,دنبال راه‌هايي ,راه‌هايي براي ,عنوان مثال، کتاب‌هايي ,فناوري‌هاي جديد، مانند ,هستند هراري معتقد ,کتاب انسان خداگونه
مشخصات
آخرین جستجو ها